Sannelig, det skal ikke finnes mørke for henne (…) Det folket som vandrer i mørket, ser et stort LYS. Over dem som bor i dødsskyggens land, stråler lyset fram.

Jesaja 9, 1a; 2

Jeg elsker å tenne lys. Men samme hvor mange lys vi tenner i mørketida, så er det bare ett lys som aldri slukner: JESUS! 🙂 Det er stort og meningsfylt å få være med på å bringe dette glade budskapet om LYSET videre.

…og meningsfylt og spennende var det virkelig å arrangere adventsleirer digitalt – for første gang. Kjempekjekt å ha med seg seks ungdommer som lot seg bruke som ledere på juleverkstadleiren for de yngste. En av dem, Gerd Karine, delte også fra Jesaja 9 (vers 6):

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på Hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.»

Takk og lov!

Gerd Karine sa omtrent følgende: – Nå gleder vi oss og ser fram til jul. Denne profetien her ble sagt flere hundre år før Kristus. Allerede den gangen kunne de forberede og glede seg til «jul», slik vi gjør i disse dager.

Grunnen til glede er jo nettopp budskapet i her i Jesaja 9, om Fredsfyrsten og LYSET som skulle komme – og som kom! 🙂 Og som kommer inn i hjertet til alle som tar imot HAN.